A Mi Világunk

Peczöli Attila vagyok, tisztelettel köszöntöm honlapunkon!
 
Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam az Alpok Klíma Kft. szemléletét és tevékenységét!Cégünk egy fiatal, feltörekvőben lévő iparág, a hőszivattyúk alkalmazásának érdekében alakult Vas megyei, tősgyökeres kőszegi vállalkozásként. A városban és környékén felmerülő igény szükségessé tette a megújuló, korszerű - akár "láthatatlan" - energetikai technológiák helyi meghonosítását, ilyen jellegű szolgáltatást korábban helyi vállalkozás nem nyújtott.
A modern, környezettudatos életmód, a 21. század emelkedő komfortigényei, illetve a klímaváltozás egyre kézzelfoghatóbb negatív jelei már a kontinentális éghajlati öv – azaz szűkebb hazánk területén is – újabb kihívások elé állította a szakembereket.
 
 
 
Megfelelő válaszokat keresve új, a tudomány segítségével kialakított irányvonalak adódtak, melyek használata bolygónk megóvásának szempontjából napi kötelességünkké vált!
 
 
 
Párhuzamosan a modernizáció terjedésével az építőipar fontos – mára kihagyhatatlan – részévé vált a hűtéstechnika újragondolt alkalmazása, beleértve a technológiában rejlő lehetőséget a fűtés gazdaságosabbá tételében is.
 
 
 
A korszerű hőszivattyús technológia hatásfoka jócskán – akár 4-5-szörösen (!) – meghaladja a szilárd, gáz, olaj, illetve egyéb, közvetlen elektromos fűtési metódusok hatékonyságát, ebből adódóan nagyságrendekkel gazdaságosabb, és ezzel sokkal kevésbé terheli környezetünket is!
 
 
 
A hőszivattyús körfolyamatban rejlő lehetőség, a szabályozó berendezések egyre kifinomultabb működése napjainkra lehetővé teszi kényelmes, olcsó, minden komfortigényt kielégítő HŰTŐ / FŰTŐ rendszerek kialakítását, jelentősen fokozva az épületek élhetőségét, egyben értékét.
 
 
 
A zárt technológiás folyamatok, a környezetbarát hűtőközegek kifejlesztése, azok használatának szigorú hatósági kontroll alatt tartása a korábban felmerült káros hatásokat mára szinte teljesen kiküszöbölte.
 
 
 
Tevékenységi körünk átöleli a teljes klimatizálási iparágat, ezen belül főként lakossági és kisebb közületi hűtő / fűtő légkondicionálók telepítését, karbantartását végezzük.
 
 
 
A felmerülő igényeket széleskörű szakmai és kereskedelmi kapcsolatrendszerrel, a mai vezető gyártók készülékeinek széles palettájával, magasan képzett, hatóságilag szigorúan minősített személyzettel szolgáljuk ki.


 
 
 
Engedje be Ön is az innovációt otthonába, legyen környezetbarát!
 
 
 
Köszönettel:


 
 
Peczöli Attila tulajdonos / ügyvezető


 

 

Kontakt

Alpok Klíma Kft.

9730 Kőszeg,
Rajnis u. 8.
Telefon:
+36-70/206-70-42
E-mail:
info@alpokklima.hu
Alpok Klíma Kft. - Magyar